دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

ماکرون:فرانسه و اتحادیه اروپا وارد برهه اقتصاد دوره جنگ شده‌اند

ماکرون:فرانسه و اتحادیه اروپا وارد برهه اقتصاد دوره جنگ  شده‌اند «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز دوشنبه در نمایشگاهی در شهر «پاریس» پایتخت فرانسه اظهار داشت، فرانسه و اتحادیه تاروپا وارد برهه اقتصاد دوره جنگ شده‌اند و ما باید خود را برای یک دوره طولانی مدت سازماندهی کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 13
کد خبر: ۱۳۸۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور فرانسه روز دوشنبه اظهار داشت که قاره اروپا وارد برهه اقتصاد دوره جنگ شده است.

نتیجه گزارش تحقیقی از ساکنان پنج کشور فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا و انگلیس نیز  نشان می‌دهد که اروپایی‌ها به دلیل افزایش تورم به غذاهای ارزان‌‎قیمت روی آورده‌اند.

 شبکه فرانسوی «بی‌اف‌ام‌تی‌وی» گزارش داد که اغلب اروپایی‌ها در مواجهه با تورم و افزایش قیمت‌ها، الگوی مصرفشان تغییر کرده و رجوع به محصولات ارزان قیمت را در دستور کار قرار داده‌اند.
طبق این گزارش، انتخاب مصرف‌کنندگان اروپایی به این سمت تغییر کرده است که به گزینه‌های کاهش دهنده بهای کالاها و محصولات در مغازه‌ها و فروشگاه‌ها متوسل شوند. شرکت معتبر آمریکایی «مک کینزی» در همین ارتباط از ساکنان پنج کشور اروپایی یک نظرسنجی ترتیب داده است. طبق این نظرسنجی، آنها در مواجهه با افزایش شدید نرخ تورم، الگوی مصرفشان را تغییر داده‌اند چرا که تورم به مهم‌ترین نگرانی‌شان تبدیل شده است.

در گزارش شرکت معتبر آمریکایی «مک کینزی» همچنین آمده است: «آخرین نظرسنجی شاخص مصرف‌کننده نشان می‌دهد که در سراسر اروپا، مردم عادت‌های خود را تغییر داده‌اند و رفتار جدیدی در پاسخ به استرس‌های جدید اتخاذ کرده‌اند.»

بنابر گزارش بی‌اف‌ام‌تی‌وی، شهروندان فرانسوی به طور فزاینده‌ای علاقه‌مند به خرید مواد غذایی نزدیک به تاریخ انقضا هستند برای اینکه معمولا این کالاها با تخفیف فروخته می‌شود.

رئیس اندیشکده اقتصاد جهانی در آلمان با هشدار درباره افزایش تورم در این کشور، گفت روند تورم در آلمان رو به شتاب گرفتن است.

«استفان کوتس» رئیس اندیشکده «اقتصاد جهانی»  گفت: «افزایش قیمت‌ها به دلیل اقدامات نظامی روسیه در اوکراین هنوز بر مصرف‌کنندگان تأثیری نداشته است.»

کوتس درباره روند افزایش قیمت‌ها در آلمان نیز توضیح داد: «تورم در آلمان از یک سال پیش شروع به افزایش سرعت کرد و اکنون این روند تشدید خواهد شد.» /فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار